ΣΥΝΔΟΜΕΣ

Συνδρομές ή Συχνές Ερωτήσεις

 

Συνδρομές PLAYVISTA

Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε μία από τις υπηρεσίες PLAYVISTA, πρέπει να είστε 18 ετών και άνω ή/και να έχετε την άδεια του ατόμου που πληρώνει τον λογαριασμό του κινητού τηλεφώνου.


Το  PLAYVISTA  παρέχει τη δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνιστικό παιχνίδι διεκδίκησης επάθλου. Ύστερα από ορθή εγγραφή και πληρωμή, θα σας επιτραπεί η πρόσβαση σε σετ ερωτήσεων. Ο πιο γρήγορος και σωστός παίκτης θα κερδίσει το βραβείο.

 

PLAYVISTA

 

Τα μέλη του PLAYVISTA λαμβάνουν κάθε βδομάδα τον προσωπικό τους σύνδεσμο που τους παρέχει πρόσβαση σε ένα ξεχωριστό σετ ερωτήσεων.

 

Shortcode: 54543

 

Το PLAYVISTA Club είναι μια εβδομαδιαία συνδρομή. Θα λαμβάνετε τρία (3) κατά την  λήψη χρεώσιμα μηνύματα, αξίας 2,08€ έκαστο, εβδομαδιαίως,  συνολική χρέωση: 6,24€ ανά εβδομάδα. Tελική Τιμή Μηνύματος Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω. Η Υπηρεσία αυτή προσφέρεται  από την Mobista Web B.V

 

Στην Ελλάδα η υπηρεσία παρέχεται μέσω της τεχνικής υποδομής και των 5ψηφίων κωδικών της DIMOCO Greece ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕθυγατρική της DIMOCO Europe GmbH κατά ποσοστό 100%”, η οποία έχει λάβει άδεια λειτουργίας ως ίδρυμα πληρωμών σύμφωνα με τις διατάξεις της Οδηγίας 2007/64/ΕΚ. DIMOCO Europe GmbH, Campus 21, Europaring F15/302, A-2345 Brunn/Gebirge, www.dimoco.eu. DIMOCO Greece MOΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης Πελατών2103009942[email protected] Διεύθυνσηhttps://dimoco.eu/contact/

 

Για όλες τις ερωτήσεις αναφορικά με τη συνδρομή σας, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας στο 2103009942. Εάν επιθυμείτε να διακόψετε τη συνδρομή σας από αυτήν την υπηρεσία, στείλτε μήνυμα από το κινητό σας με την λέξη GET STOP στον κωδικό όπου είχατε εγγραφεί 54543.

Το μήνυμα διαγραφής που αποστέλλει ο συνδρομητής στον πενταψήφιο 54543 έχει κόστος απλού τυπικού μηνύματος που διαφοροποιείται ανά πάροχο κινητής τηλεφωνίας  Οι πληροφορία της επιβεβαίωση διαγραφής αποστέλλεται στον συνδρομητή ΔΩΡΕΑΝ από τον κωδικό 54578. Δεν είναι δυνατή η αναγνώριση μηνύματος που αποστέλλεται από τον χρήστη στον συγκεκριμένο κωδικό.

 

Η εβδομαδιαία χρέωση λαμβάνεται με ευκολία αυτόματα μέσω του λογαριασμού του τηλεφώνου σας